Burak Yılmaz Lille / Lb En Ibg6pakm / Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.

Burak Yılmaz Lille / Lb En Ibg6pakm / Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Maça hızlı başlayan brest, ilk yarıda 27 dakikada üç gol buldu. Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. (lille osc won the match and burak yılmaz received a 7.4 sofascore rating). Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu.

Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Lille forması da bi başka yakışmış be kralım. Kulüpten yapılan paylaşımda da taraftarımız ayın oyuncusu olarak burak yılmaz'ı seçti. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu.

Goal Burak Yilmaz 85 Losc Lille Olympique Lyonnais Losc Lille 2 3 20 21 Youtube
Goal Burak Yilmaz 85 Losc Lille Olympique Lyonnais Losc Lille 2 3 20 21 Youtube from i.ytimg.com
Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Lille bitime 3 hafta kala psg'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı.

Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı.

Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Beşiktaş'tan fransa'nın lille takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz, takımının formasını ilk kez belçika temsilcisi mouscron ile oynanan hazırlık maçında giydi. Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. (lille osc won the match and burak yılmaz received a 7.4 sofascore rating).

Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız.

Burak Yilmaz Scored His First Ligue 1 Uber Eats Goal As Losc Beat Fc Nantes 2 0
Burak Yilmaz Scored His First Ligue 1 Uber Eats Goal As Losc Beat Fc Nantes 2 0 from i1.wp.com
Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Lille, burak yılmaz önderliğinde geri. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi! Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu.

Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi.

35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Kulüpten yapılan paylaşımda da taraftarımız ayın oyuncusu olarak burak yılmaz'ı seçti. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Lille, burak yılmaz önderliğinde geri. (lille osc won the match and burak yılmaz received a 7.4 sofascore rating). Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi! 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan.

Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Beşiktaş'tan fransa'nın lille takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz, takımının formasını ilk kez belçika temsilcisi mouscron ile oynanan hazırlık maçında giydi.

Lille Stay Top In France
Lille Stay Top In France from images.beinsports.com
Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Maça hızlı başlayan brest, ilk yarıda 27 dakikada üç gol buldu. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Lille bitime 3 hafta kala psg'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. (lille osc won the match and burak yılmaz received a 7.4 sofascore rating).

Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz.

Lille forması da bi başka yakışmış be kralım. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi! Lille bitime 3 hafta kala psg'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu.

Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı burak yilmaz. (lille osc won the match and burak yılmaz received a 7.4 sofascore rating).
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post